Shoestring - Singlereizen

Reisorganisaties en reizen voor singles

In plaats van zelf je route uit te stippelen en af te wachten wie je allemaal tegenkomt, kun je als alleenstaande natuurlijk ook gewoon mee met een georganiseerde groepsreis. Wil je niet alleen op reis en heb je geen reisgenoot, dan is dit de manier om er op uit te gaan. De kans is groot dat er ook andere mensen in de groep zitten die alleen zijn.

Er zijn ook reisorganisaties die zich gespecialiseerd hebben in reizen voor alleenstaanden, alleengaanden en alleenstaande ouders. Dit klinkt wat zielig en oubollig, dus reisorganisaties bieden reizen voor singles aan. Sommige singlereizen hebben ook tot doel een partner te vinden, maar gezelligheid en lol maken staan meestal voorop. Hieronder vind je een overzicht van reisorganisaties die singlereizen aanbieden.

Djoser Singlereizen
Djoser organiseert actieve groepsrondreizen over de hele wereld. Als single reiziger ben je bij Djoser aan het juiste adres. In de gemengde groepen vind je snel aansluiting en voor vertrek kun je al in contact komen met je medereizigers.
Bekijk hier alle singlereizen van Djoser

Estivant Eenoudervakanties
Estivant organiseert al meer dan 15 jaar vakanties voor eenoudergezinnen en singles. Het zijn verrassende en ontspannende vakanties waar singles met én zonder kinderen veel plezier aan beleven.
Bekijk hier alle singlereizen van Estivant

FOX Verre Reizen van ANWB
FOX Verre Reizen van ANWB biedt een groot en gevarieerd aanbod van singlereizen in vele landen. Het uitgangspunt van de single groepsreizen is om samen met andere singles een land echt te leren kennen. Het gaat om nieuwe vrienden maken en andere singles ontmoeten tijdens een fantastische reis.
Bekijk hier alle singlereizen van FOX

Kras Singlereizen
Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom heeft Kras verschillende soorten reizen voor singles, met voor ieder wat wils. Je kunt kiezen voor een actieve vakantie en met andere singles wandelen, fietsen of zeilen. Of je kunt een zonvakantie combineren met een avontuurlijke singlevakantie. Er is een ruim aanbod van singlereizen binnen Europa én daarbuiten.
Bekijk hier alle singlereizen van Kras

Sawadee Singlereizen
Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke reizen voor singles naar bestemmingen in de hele wereld. De singlereizen van Sawadee zijn bij uitstek geschikt om gelijkgestemden te ontmoeten, ervaringen te delen en samen actief bezig te zijn.
Bekijk hier alle singlereizen van Sawadee.nl

Shoestring Singlereizen
Alleen reizen maar toch samen, dat zijn singlereizen van Shoestring. Ontdek de meest exotische bestemmingen van de wereld met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.
Bekijk hier alle singlereizen van Shoestring

Voor het laatst bijgewerkt op 20 oktober 2018. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt reisorganisaties en reizen voor singles, kun je dat laten weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam