Shoestring - Singlereizen

Reisorganisaties en reizen voor singles

In plaats van zelf je route uit te stippelen en af te wachten wie je allemaal tegenkomt, kun je als alleenstaande natuurlijk ook gewoon mee met een georganiseerde groepsreis. Wil je niet alleen op reis en heb je geen reisgenoot, dan is dit de manier om er op uit te gaan. De kans is groot dat er ook andere mensen in de groep zitten die alleen zijn.

Er zijn ook reisorganisaties die zich gespecialiseerd hebben in reizen voor alleenstaanden, alleengaanden en alleenstaande ouders. Dit klinkt wat zielig en oubollig, dus reisorganisaties bieden reizen voor singles aan. Sommige singlereizen hebben ook tot doel een partner te vinden, maar gezelligheid en lol maken staan meestal voorop. Hieronder vind je een overzicht van reisorganisaties die singlereizen aanbieden.

Djoser Singlereizen
Djoser organiseert actieve groepsrondreizen over de hele wereld. Als single reiziger ben je bij Djoser aan het juiste adres. In de gemengde groepen vind je snel aansluiting en voor vertrek kun je al in contact komen met je medereizigers.
Bekijk hier alle singlereizen van Djoser

Estivant Eenoudervakanties
Estivant organiseert al meer dan 15 jaar vakanties voor eenoudergezinnen en singles. Het zijn verrassende en ontspannende vakanties waar singles met én zonder kinderen veel plezier aan beleven.
Bekijk hier alle singlereizen van Estivant

Sawadee Singlereizen
Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke reizen voor singles naar bestemmingen in de hele wereld. De singlereizen van Sawadee zijn bij uitstek geschikt om gelijkgestemden te ontmoeten, ervaringen te delen en samen actief bezig te zijn.
Bekijk hier alle singlereizen van Sawadee.nl

Shoestring Singlereizen
Alleen reizen maar toch samen, dat zijn singlereizen van Shoestring. Ontdek de meest exotische bestemmingen van de wereld met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.
Bekijk hier alle singlereizen van Shoestring

Voor het laatst bijgewerkt op 20 oktober 2018. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt reisorganisaties en reizen voor singles, kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam