Autoverhuur in Azië

Hieronder vind je een overzicht van officiële websites voor autoverhuur in Azië. Bij een vakantie in Azië denk je misschien niet snel aan het huren van een auto – vooral backpackers maken immers gebruik van bus en trein om in de landen rond te reizen. Toch zijn er zeker landen, zoals Japan, Taiwan en Maleisië, waar je redelijk makkelijk met een huurauto kunt rondreizen.

In sommige landen, zoals India en Indonesië, heb je te maken met chaotisch verkeer en overvolle en drukke wegen. Je kunt dan een auto huren met chauffeur. Hou zeker in de drukke Aziatische metropolen rekening met extra reistijd – door files en opstoppingen kom je niet snel vooruit. In afgelegen streken kom je met een huurauto juist weer op plekken waar je anders niet zo snel zou komen. Ook zijn er heel wat Aziatische landen waar links wordt gereden, door de koloniale Britse invloed uit het verleden. Dit geldt bijvoorbeeld voor Japan, Thailand, Maleisië en India. Zorg dat je bij de autoverhuur vooraf reserveert, waar je ook naartoe gaat in Azië.

Autoverhuur in Armenië

Autoverhuur in Azerbeidzjan

Autoverhuur in China

Autoverhuur in de Filipijnen

Autoverhuur in India

Autoverhuur in Indonesië

Autoverhuur in Japan

Autoverhuur in Maleisië

Autoverhuur in Singapore

Autoverhuur in Taiwan

Autoverhuur in Thailand

Autoverhuur in Zuid Korea

Voor het laatst bijgewerkt op 30 november 2017. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over autoverhuur in Azië, kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam