Autoverhuur in het Midden-Oosten

In verschillende landen in het Midden-Oosten kun je als toerist een auto huren. In de meeste landen kun je voor autoverhuur terecht bij de grote internationale autoverhuurbedrijven, maar vaak kun je goedkoper een auto huren bij een lokaal verhuurbedrijf. Soms kun je vanwege het chaotische verkeer beter een auto huren met chauffeur.

In de Golfstaten en in Israël is het in het algemeen goed te doen om rond te reizen met een huurauto. In de rijke Golfstaten kun je bij autoverhuurbedrijven zelfs terecht voor luxe sportwagens en limousines, zoals een Ferrari of een Bentley. In landen met een burgeroorlog, zoals Syrië en Jemen, kun je begrijpelijkerwijs niet terecht voor autoverhuur. Hieronder vind je een overzicht van officiële websites voor autoverhuur in het Midden-Oosten. Het is raadzaam voor vertrek je huurauto te regelen.

Autoverhuur in Bahrein

Autoverhuur in Irak

Autoverhuur in Iran

Autoverhuur in Israël

Autoverhuur in Jordanië

Autoverhuur in Koeweit

Autoverhuur in Libanon

Autoverhuur in Oman

Autoverhuur in Qatar

Autoverhuur in Saoedi-Arabië

Autoverhuur in Turkije

Autoverhuur in de Verenigde Arabische Emiraten

Voor het laatst bijgewerkt op 13 november 2017. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over autoverhuur in het Midden-Oosten, kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam