Reizigersprikbord

ReizigersprikbordAls je op zoek bent naar een reisgenoot of naar reisinformatie, kun je hier je oproep plaatsen. Vul dan het formulier hieronder in. Als je wilt reageren, kun je het beste direct mailen met de persoon die de oproep heeft geplaatst. Als je klikt op de naam, kun je een e-mail sturen.

(Verkapte) commerciële boodschappen, herhalingen van dezelfde boodschap en pure contactadvertenties (man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, etc.) worden niet geplaatst. Meldingen van culturele organisaties worden wel geplaatst, mits deze affiniteit hebben met reizen. Het kan een paar uur duren voordat je oproep zichtbaar is, in verband met spam en het weren van onwenselijke berichten.

Zomer 2020Zomer 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

345 reacties

 • Wat moet je meenemen naar Polen en waar zijn leuke hotels in Mazurië?

 • Dag allemaal!

  Voor het behalen van mijn Masterdiploma in het Milieu- en Preventiemanagement aan de KU Leuven, doe ik momenteel onderzoek naar vlieggedrag en de link met milieubewustzaamheid. Het is de bedoeling na te gaan waar het soms fout loopt wanneer mensen milieuvriendelijke intenties hebben, maar zich toch niet altijd zo milieuvriendelijk gedragen. Dus met andere woorden of mensen die bezorgd zijn om het milieu dit ook laten blijken a.d.h.v. hun gedrag en hoe hierop kan worden ingespeeld.

  Zouden jullie zo lief willen zijn om mijn enquête in te vullen? Ze is volledig ​anoniem, beschikbaar in het Nederlands en Engels en neemt ongeveer 10 minuten om in te vullen. Hier is de link: https://kuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_d40Tpjv2CoucRRH

  Alvast heel erg bedankt!!

  Groetjes,
  Maxime ​​​

 • Vraag ik ga in december naar Egypte en vlieg via Eilat.
  dus steek de grens over van Israël naar Egypte.
  Nu hoorde ik dat je dan niet langer dan 14 dagen in Egypte mag blijven?
  Weet iemand hier meer over?
  Groet Ida

 • Hallo allemaal,

  Mijn naam is Funsho Dalenberg en ik doe een onderzoekje naar 40 plussers die een voorkeur hebben voor alleen reizen (soloreizen). Nieuwe ervaringen opdoen, nieuwe mensen & culteren leren kennen, de vrijheid willen ervaren en flexibel willen reizen.

  Naast de beweegredenen, ben ik benieuwd welke barrierres ze ervaren als ze alleen reizen? En waarin tot op heden hun behoeften nog niet wordt voorzien en dus mogelijkheden liggen voor reisorganisaties om op in te spelen. Nu wil ik mensen die zich indentificeren als soloreiziger en 40+ zijn een paar vraagjes stellen om deze behoeften scherper in beeld te krijgen. Sta je open voor een kort telefonisch gesprekje en wil je een ijverige student hierbij helpen, zou je dan een reactie willen achter laten op deze post zodat ik op deze manier conact met je kan opnemen.

  Liefs,
  Funsho

 • Beste Allemaal Mauritanie liftend. Wie en Hoe?

  Heeft een van jullie ervaring met liften van Marokko naar Mauritanie, hoofdstad Nouakchott. Ik heb gezien dat je een uitnodiging moet hebben onder andere om het land Maur. binnen te komen. Hoe hieraan te komen bij een liftvakantie. Dank allemaal voor het meedenken.

 • hallo,

  ik zou graag zwerfhonden willen gaan helpen in het buitenland (bij voorkeur Europese bestemmingen) maar ik wil niet alleen gaan. Ik zoek een reisgenoot die dit ook graag wilt doen om mee te reizen, kosten en ervaringen te delen. Ik ben een vrouw van 53 jaar uit de provincie Antwerpen (B), jong van mind maar niet zo sterk in oriëntatie :). Ideeën en suggesties welkom, zonder verplichting. Ik wil dit als vrijwilligster doen maar als er organisaties zijn die personeel zoeken om dit op langere termijn te doen dan is dit ook bespreekbaar voor mij. Mijn email is vilma.mancuso.privaat@gmail.com Enkel serieuze aanbiedingen aub.

 • Ik (vrouw 57) zoek een reisgenoot (mijn reisgenoot kan wegens omstandigheden niet meer mee) die mee wil naar australie begin november 2019 voor 4 weken.
  Ik ben geinteresseerd in wandelen, natuur, dieren, maar ook steden en dorpjes bezoeken vind ik leuk.

 • Is er iemand die eind september en in oktober richting Iran en de 5 ‘Stans’ opgaat?
  een reisgnoot (M/v) zou ik best leuk vinden voor een deel van de trip.
  Ik ben Helen, 50 +, verkocht aan backpacken maar niet geheel shoestring