Test je reiskennis bij de reistest van BNN

BNN ReistestAmsterdam, 29 januari 2013 – Reisfanaten kunnen hun reiskennis komende zondag testen bij BNN. De omroep zendt dan om 19.50 uur op Nederland 3 de Nationale Reistest uit. In deze quiz gaan presentatoren Dennis Storm en Nicolette Kluijver op zoek naar dé reisexpert van Nederland. Floortje Dessing, die zelf  voor 148 afleveringen van het BNN-programma 3 op Reis al de hele wereld heeft rondgereisd, zit op de stoel van deskundige om dieper op de vragen in te gaan.

Deelnemers moeten vragen beantwoorden als: waar ligt het reddingsvest in het vliegtuig? In welk land staat het hoogste gebouw ter wereld? En waar ga je naartoe als je via LAX naar CDG reist?

Floortje Dessing: ,,Zelf blijf ik niet snel thuis voor een quiz op tv, maar dit is even wat anders: een test met de meest uiteenlopende vragen die alles te maken hebben mijn mijn grote passie: reizen. Heel benieuwd wie zich de reiskenner van het jaar mag noemen.”

In de studio gaan vijf publieksvakken de strijd met elkaar aan: cabinepersoneel, lange-afstandchauffeurs, 3 op Reis-fans, backpackers en costa-gangers. Ook zijn er enkele BN’ers uitgenodigd, onder wie voormalig NOS-correspondente Marjon van Royen en Expeditie Poolcirkel-finalist Amanda Krabbé. Thuis kun je met je smartphone of tablet meedoen en daarmee kans maken op een ‘around-the-world-ticket‘  zodat je zelf een wereldreis kunt maken.

Foto © BNN/VARA.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!