Nederlanders niet te porren voor Mile High Club

Mile High ClubAmsterdam, 12 februari 2013 – Nederlanders zijn redelijk braaf in de lucht. Wij zitten niet in de bovenste regionen als het gaat om de ‘mile high club’, een fictieve club waar je lid van wordt zodra je de liefde hebt bedreven met een medepassagier op minstens 1 mijl (1,609344 kilometer) boven de aarde.

Het zijn vooral Britse reizigers die in toiletten of andere verborgen ruimtes hun vertier zoeken met medepassagiers, blijkt uit onderzoek van vliegticketzoekmachine Skyscanner. Volgens meer dan 700 ondervraagde stewards en stewardessen zijn het de Britten die het grootste deel uitmaken van de mile high club.

Het onderzoek toont aan dat het niet alleen de Britten zijn die van een beetje kattenkwaad in de lucht houden. Australiërs, Duitsers, Fransen en Brazilianen maken de top vijf compleet.

Driekwart van het ondervraagde cabinepersoneel geeft aan weleens mee uit gevraagd te zijn door een passagier gedurende een vlucht. En blijkbaar bloeit er vaak iets moois op in een vliegtuig, want 14 procent van het cabinepersoneel heeft weleens een date geaccepteerd.

Foto © Pixabay.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!