Nieuwe Europese prijsvechter Hop! gaat de lucht in

NIEUWE EUROPESE PRIJSVECHTER HOP! GAAT DE LUCHT IN

Hop! AirlineAmsterdam, 29 maart 2013 – Op zondag 31 maart begint de nieuwe Franse prijsvechter Hop! met zijn vluchten. De luchtvaartmaatschappij zal dagelijks 530 vluchten verzorgen naar 136 bestemmingen in Europa. Hop! moet de concurrentie aangaan met low budget vliegtuigmaatschappijen zoals Ryanair en Easyjet.

Een enkele reis begint vanaf € 55 (zonder bagage). De meeste bestemmingen zijn in Frankrijk, maar Hop! vliegt ook naar en vanaf steden als Brussel, Napels en Praag. De luchtvaartmaatschappij vliegt (nog) niet vanaf Amsterdam, maar het kan een goedkope optie zijn als je bereid bent in Parijs over te stappen en naar een kleinere Franse plaats wilt om vakantie te vieren.

Hop! heeft een paar grappige dingen bedacht om de concurrentie voor te zijn. Zo kun je op de dag van vertrek zowel je eigen krant downloaden, als de lokale krant die op de plek van aankomst verschijnt. De naam Hop! suggereert ook dat de vliegtuigen op tijd zullen vertrekken (of betekent het dat passagiers moeten opschieten met instappen?). We zullen zien!

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!