Bij KLM kun je een ruimtereis winnen

BIJ KLM KUN JE EEN RUIMTEREIS WINNEN

KLMAmsterdam, 15 april 2013 – Ben je uitgekeken op de aardbodem en wil je de wereld eens van een andere kant bekijken, dan ben je bij KLM aan het goede adres. De luchtvaartmaatschappij heeft namelijk een prijsvraag uitgeschreven waarbij een heuse reis naar de ruimte kunt winnen.

Op 22 april zal KLM een luchtballon laten opstijgen vanuit de Nevada-woestijn. Het enige wat je vervolgens moet doen, is voorspellen welke hoogte deze ballon bereikt voordat-ie uit elkaar knapt.

Heb je gewonnen, dan mag je met de SXC Lynx naar boven. Dat is een hypermodern raketvliegtuig die een hoogte kan bereiken van 103 kilometer. Tijdens de reis ervaar je echte gewichtloosheid en je kunt onze planeet zien. De KLM vliegt je naar Curacao waar je ook een medische controle moet ondergaan.

Meer informatie is te vinden op space.klm.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!