Een derde van reizigers jat spullen uit hotelkamers

EEN DERDE VAN REIZIGERS JAT SPULLEN UIT HOTELKAMERS

Badkamer in hotelAmsterdam, 16 april 2013 – Iedereen neemt wel eens een zeepje of een flesje shampoo mee uit een hotelkamer. Maar 35 procent van de reizigers gaat veel verder, en neemt spullen als een badjas, beddengoed, handdoeken of boeken mee naar huis. Sommigen verlaten hun hotelkamer zelfs met elektrische apparaten, lampen en klokken, blijkt uit een wereldwijd onderzoek van de boekingssite Hotels.com.

Wereldwijd zegt 65 procent van de reizigers nog nooit een item van een hotelkamer te hebben ontvreemd (met uitzondering van badkamerspullen). Denen komen naar voren als de meest betrouwbare hotelgasten. 88 procent van hen nam nog nooit iets ongeoorloofds mee van een hotelkamer. Nederlanders volgen met 85 procent op de tweede plaats.

Reizigers uit Colombia stoppen het meeste in hun koffer als ze uitchecken: 57 procent neemt wel eens een van de hotelvoorzieningen mee naar huis. Het gaat dan vooral om magazines en boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!