Nieuwe serie ‘biologische’ reisgidsen

NIEUWE SERIE ‘BIOLOGISCHE’ REISGIDSEN

Puur AmsterdamAmsterdam, 23 april 2013 – In Nederland verschijnt binnenkort een serie reisgidsen voor degenen die graag duurzaam en verantwoord willen reizen. Vanaf juli liggen de gidsen Puur Amsterdam, Puur Berlijn en Puur Londen in de winkel.

De gidsen van de auteurs Jessica van Zanten en Michèle Bevoort bevatten informatie over onder meer biologische restaurants, ecologische en kleinschalige hotels, biologische markten, ‘mindfulle’ plekken en creatieve hotspots. De serie speelt in op de groeiende behoefte aan ‘puur’ reizen, zegt de uitgeverij Unieboek Spectrum. ,,Het is de eerste reisgidsenserie die oog heeft voor slow travel. Er is volop aandacht voor ‘eerlijke’ adressen en Puur laat je de ‘groene’ kant van de stad zien.”

In de reisgidsen staan ruim 200 adressen. In de rubriek Live Mindfully vind je bijvoorbeeld adressen van yogalessen, stiltewandelingen en informatie over creatieve workshops en kunstprojecten. Overige rubrieken zijn Love the City, met de highlights van de stad, Happy Shopping voor hippe en verantwoorde winkels, Fair Food & Drinks voor eerlijke eetadressen, Meet & Mingle voor het nachtleven en Sleep Tight voor bijzondere logeeradressen.

De gidsen zijn ook beschikbaar als app en e-book. Een papieren versie kost € 9,99.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!