São Tomé e Príncipe opent consulaat in Amsterdam

SÃO TOMÉ E PRÍNCIPE OPENT CONSULAAT IN AMSTERDAM

Sao Tome en PrincipeAmsterdam, 10 april 2013 – Het kleinste Afrikaanse land São Tomé e Príncipe heeft een consulaat geopend in Amsterdam. Het consulaat is onder meer bedoeld om meer Nederlandse toeristen naar de eilandengroep voor de Afrikaanse westkust te trekken.

In het Portugees sprekende São Tomé e Príncipe is het toerisme nog niet erg ontwikkeld. De economie van de eilandstaat is vooral afhankelijk van de export van cacao. Desondanks hebben de vulkaaneilanden heel wat te bieden aan toeristen die van ongereptheid houden: stranden, oerwouden, plantages en een vulkaan die je kunt beklimmen. De eilandstaat is ongeveer even groot als de voormalige Nederlandse Antillen.

Het consulaat, dat zich richt op heel Nederland, is gevestigd in advocatenkantoor Clifford Chance aan Droogbak 1A. Op de website www.visitstp.nl is binnenkort meer informatie te vinden als je een reis wilt maken naar São Tomé e Príncipe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!