Wachtrijen op luchthaven is grootste ergernis

WACHTRIJEN OP LUCHTHAVEN IS GROOTSTE ERGERNIS

Wachtrijen luchthaven grootste ergernis.Amsterdam, 10 april 2013 – Mensenmassa’s en lange rijen op vliegvelden: het zorgt voor veel stress onder degenen die hun vlucht moeten halen. Meer dan 40 procent van de reizigers vindt het voordringen en duwen in rijen voor de check-in balies en bij de gate de grootste ergernis op een luchthaven, blijkt uit onderzoek van Skyscanner.

De vliegticketzoekmachine vroeg aan meer dan 1200 internationale reizigers naar hun grootste frustraties op een vliegveld.

Ook egoïstisch gedrag van medereizigers scoort hoog op de lijst. Van de ondervraagden ergert 17 procent zich aan mensen die voor zichzelf en hun koffers meerdere plekken in beslag nemen of languit op meerdere stoelen gaan slapen.

Op de derde plek van luchthavenergernissen staat het onvoorbereid aankomen bij de veiligheidscontrole. Rond de 12 procent van de reizigers irriteert zich eraan als mensen bij het poortje komen en hun riem nog niet hebben afgedaan, hun laptop of vloeistoffen nog niet uit de tas hebben gehaald en hun schoenen en jasje nog aan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!