Hotelgasten het meest tevreden in Den Haag, Warschau en Tokio

HOTELGASTEN HET MEEST TEVREDEN IN DEN HAAG, WARSCHAU EN TOKIO

Hotel in Warschau
Hotel in Warschau

Amsterdam, 28 mei 2013 – Hotels in Den Haag leggen hotelgasten het meest in de watten. De hofstad scoort althans het beste van alle grote Nederlandse steden als het gaat om de tevredenheid in hotels, blijkt uit een onderzoek van de boekingswebsite Hotel.info. De site heeft de hotelbeoordelingen recent nog eens met elkaar vergeleken.

Reizigers geven de hotels in Den Haag een 7,4 als cijfer. Ook hotels Eindhoven konden gasten bekoren met hun dienstverlening. De Brabantse stad krijgt een 7.

In Europa zijn hotelgasten het meest tevreden over de overnachtingen in Warschau. De hotels in de Poolse hoofdstad krijgen een 7,9, hetzelfde als een jaar geleden. Bratislava, de hoofdstad van Slowakije, komt op de tweede plaats (7,8).

Tokio is voor het tweede jaar op rij de beste stad in de wereld om te overnachten. Hotelgasten beoordelen hun verblijf in de hoofdstad van Japan met een 7,7. Bangkok komt van de wereldsteden op de tweede plek. De Thaise hoofdstad krijgt een score van 7,5.

 

 

 

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!