Italiaanse ‘vakantiebeurs’ in aantocht

ITALIAANSE ‘VAKANTIEBEURS’ IN AANTOCHT

Italië EvenementAmsterdam, 10 mei 2013 – Degenen die overwegen naar Italië op vakantie te gaan, kunnen van 31 mei tot en met 2 juni alvast een voorproefje krijgen op het Italië Evenement. In de tuinen van Kasteel De Haar in de provincie Utrecht laten ruim 200 exposanten, artiesten, koks en kunstenaars het mooiste, lekkerste en nieuwste van Italië zien, horen en proeven.

Tijdens het drie dagen durende evenement geven enkele reisorganisaties acte de présence en kun je er inspiratie opdoen voor je volgende vakantie, zoals het inwinnen van informatie over vakantieaccomodaties. Daarnaast kom er van alles tegen over Italiaanse auto’s, kunst, mode, olijfolie, wijn, boeken, design, pasta en sieraden. Op de pleinen en de podia zijn optredens, presentaties, workshops, proeverijen en lezingen.

Het is al de 10e keer dat deze Italiaanse ‘vakantiebeurs’ wordt gehouden. De entreeprijs is € 15,- per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!