Lichaam en geest ontspannen op zee

LICHAAM EN GEEST ONTSPANNEN OP ZEE

Costa CruisesAmsterdam, 16 mei 2013 – Je lichaam en geest ontspannen kan ook op zee. Costa biedt deze zomer zogeheten wellness cruises aan, waarbij je je lichaam compleet kunt laten verzorgen en je kunt relaxen in een spa van 4000m².

In mei en juli vaart de Costa neoRomantica vanuit Amsterdam naar Denemarken, Zweden, Finland, Rusland en Estland en in juni maakt dit schip een reis door de Noorse Fjorden en de Noordkaap. In augustus vaart dit compleet gerenoveerde schip vanuit Amsterdam naar Duitsland, Frankrijk en Portugal.

Aan boord kun je plaatsnemen in de Samsara Spa, die volledig is gewijd aan de verzorging van lichaam en geest. Boekers van een wellness cruise verblijven in een speciale luxere Samsara hut die is voorzien van toiletspullen en de mogelijkheid om in badjas en slippers naar de behandelruimtes te gaan. De hutten geven direct toegang tot de faciliteiten. Daarnaast is er een Samsara restaurant ,,waar hoogwaardige ingrediënten de basis vormen voor een gezonde maaltijd”.

De Costa neoRomantica is een van de kleinere schepen van de vloot (1800 passagiers), en is vorig jaar na een intensieve verbouwing opnieuw in de vaart gekomen. Cruisemaatschappij Costa heeft zeven schepen met een spa aan boord. Meer informatie kun je vinden op www.costacruises.nl.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!