Handig: antimuggenspray in miniverpakking

MinisprayAmsterdam, 7 juni 2013 – Hoe lichter hoe beter, is vaak het credo van de reiziger. Je wilt het liefst niet teveel meesjouwen als je op reis bent. Nu is er ook muggenspray in miniverpakking verkrijgbaar.

Care Plus, gespecialiseerd in allerhande producten voor reizigers en vakantiegangers, heeft handige mini sprayflacons op de markt gebracht van slechts 8 ml. Ze passen gemakkelijk in je tas, in je jaszak of in je broekzak als je ergens naartoe gaat en wegen bijna niks. Je zou ze zelfs in je moneybelt kunnen doen. De lichtgewicht miniflacons zitten met vier stuks in een doosje.  De spray beschermt de huid 6 uur tegen muggen, teken en andere bijtende insecten.

Onder het motto ‘travel light’ heeft Care Plus ook nog andere producten in een mini-uitvoering geïntroduceerd. Zo is er de ‘Outdoor & Sea mini spray’ in een flesje van 8 ml, die de huid beschermt tegen de straling van de zon en ook helpt tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen. Het flesje kan mee in de handbagage in het vliegtuig en is goed voor zo’n 100 keer sprayen.

Voor een opfrisser zonder water of zeep is er de ‘Care Plus Clean Body Spray mini’. Bij gebruik geeft de spray een verkoelend effect en reduceert het de zweetgeur. Handig voor als je even geen water bij de hand hebt en toch een fris, schoon en niet-plakkerig gevoel wilt. Ben je gestoken door een insect, dan is er tenslotte nog de ‘Care Plus Bite Relief’ in een miniverpakking die de bulten verzacht.

De minisprays zijn verkrijgbaar bij de apotheek en de betere buitensportzaken. De mini’s hebben een consumentenadviesprijs van € 2,50. Meer informatie vind je op de website van Care Plus: www.careplus.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!