Reisorganisatie Dutch Travel International failliet

REISORGANISATIE DUTCH TRAVEL INTERNATIONAL FAILLIET

DTI TravelAmsterdam, 4 juni 2013 – Reisorganisatie Dutch Travel International in Hoofddorp zit in moeilijkheden. De reisorganisatie kan geboekte reizen niet meer uitvoeren, zegt de Stichting Garantiefonds Specialistische Touroperators (SGST).

Consumenten die rechtstreeks een reis hebben geboekt bij DTI Travel, krijgen binnenkort bericht hoe zij vooruitbetaalde reissommen terug kunnen krijgen. Degenen die bij een reisbureau hebben geboekt, moeten daar zijn voor het indienen van een claim. De SGST adviseert consumenten dringend geen betalingen meer te doen voor reizen die nog moeten plaatsvinden.

DTI Travel heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van vliegvakanties naar landen rond de Middellandse Zee, vooral naar Turkije. Ook bestemmingen als Spanje, Egypte, Cyprus, Tunesië en de Verenigde Arabische Emiraten worden aangeboden.

DTI Travel is onderdeel van een groot Turks reisconcern, waar ook de luchtvaartmaatschappij Sky Airlines toe behoort. Jaarlijks boeken zo’n 80.000 mensen een vakantie via de reisorganisatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!