Safaribookings: handige website om safari’s te vergelijken

SAFARIBOOKINGS: HANDIGE WEBSITE OM SAFARI’S TE VERGELIJKEN

OlifantAmsterdam, 2 juni 2013 – Wie in Afrika op safari gaat, doet er slim aan eens op de nieuwe website Safaribookings.com te kijken. De site is sinds enige maanden in de lucht en vergelijkt tour operators en reisagenten die safari’s aanbieden.

Mensen kunnen reviews en beoordelingen achterlaten voor tour operators in Botswana, Kenia, Namibië, Zuid-Afrika, Tanzania, Oeganda, Zambia en Zimbabwe. Het idee is hetzelfde als de vergelijkingssites die er al bestaan voor hotels, vakantiehuizen en vliegtickets.

Safaribookings heeft inmiddels bijna 3000 beoordelingen over zo’n 600 tour operators die safari’s aanbieden in bijna 140 nationale parken en wildreservaten in de Afrikaanse landen. Ook een team van 19 ‘experts’, veelal schrijvers van reisgidsen, geven hun oordeel.

Voor wie de olifant nog in het ‘wild’ wil zien, moet overigens snel zijn. Uit een recent rapport van de Verenigde Naties blijkt dat olifanten over een jaar of 20 zijn uitgestorven. De reden: stropers slachten de dieren af voor het ivoor, waar vooral in China veel vraag naar is. Het meenemen van souvenirs van ivoor naar Nederland is overigens streng verboden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!