Keycamp komt met meer campingvakanties in 2014

KEYCAMP KOMT MET MEER CAMPINGVAKANTIES IN 2014

KeycampAmsterdam, 15 juli 2013 – Keycamp, de specialist in luxe campingvakanties, lanceerde maandag de nieuwe website voor 2014 met een nog groter aanbod. Vakantiegangers kunnen nu 169 topcampings, bungalow- en safaritenten en de waterlodge boeken voor seizoen 2014 via www.keycamp.nl.

169 bestemmingen

Keycamp is al 35 jaar specialist op het gebied van luxe bungalowtent, stacaravan-, en lodgevakanties en is tevens grondlegger van het begrip ‘glamping’; glamourous kamperen op een bijzondere plek. Denk hierbij aan de luxe stacaravans met privé Dutchtub, exclusieve boomhutten of de nijntje stacaravan. Nu kan er uit nog eens 74 nieuwe campings en diverse nieuwe accommodaties gekozen worden. Zo kunnen er voor seizoen 2014 luxe safaritenten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland geboekt worden waardoor een romantische safari-ervaring in Europa ook mogelijk is.

Ideale vakantie

Zowel Eurocamp als Keycamp hebben een groot aanbod aan campings en accommodaties op diverse bestemmingen door heel Europa. Dankzij de samenwerking hebben vakantiegangers nu keuze uit een nog ruimer aanbod in luxe stacaravans, bungalows of safaritenten. Ook neemt het aantal beschikbare plaatsen toe. Keycamp biedt naast avontuurlijke boomhutten, lodges, bungalows en de nieuwe luxe stacaravans en safaritenten ook diverse mogelijkheden voor jonge gezinnen. Zo bieden de kinderclubs op geselecteerde campings voor de allerkleinsten het allergrootste plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!