Reizigers missen internet het meest

REIZIGERS MISSEN INTERNET HET MEEST

Hotel in New York
Hotel in New York

Amsterdam, 15 juli 2013 – Een gebrek aan internet leidt tot de grootste stress onder reizigers. Van hen zegt 40 procent niet zonder het wereldwijde web te kunnen als zij in een hotelkamer in het buitenland verblijven. Dat blijkt althans uit een onderzoek onder 10.000 reizigers dat hotelketen InterContinental liet uitvoeren.

Ingewikkeld vervoer leidt bij 26 procent van de reizigers tot hoofdpijn. Een luidruchtige locatie zorgt voor stress onder 24 procent van de hotelgasten.

Een internetverbinding zorgt ervoor dat hotelgasten ‘zich toch een beetje thuis voelen’. Ze kunnen het contact met het thuisfront onderhouden en het nieuws uit hun eigen land volgen.

Het is dan ook niet verbazingwekkend dat 61 procent van de hotelgasten een internetverbinding in de kamer het belangrijkste vindt. Nog veel belangrijker dan bijvoorbeeld een televisie (17 procent), een bad (5 procent), een koelkast (3 procent) en een minibar (1 procent). Gelukkig voor de ondervraagden bieden steeds meer hotels internet aan in de hotelkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!