Corendon serveert patat aan boord

CORENDON SERVEERT PATAT AAN BOORD

Bakje fritesAmsterdam, 6 augustus 2013 – Liefhebbers van patat hoeven niet langer aan de grond te blijven. Corendon Dutch Airlines serveert nu ook frites aan boord van haar vluchten. Het is de eerste Nederlandse luchtvaartmaatschappij waar de passagiers terecht kunnen voor een frietje.

Een bakje frites kost 3,50 euro. Volgens Corendon is er geen olie nodig voor de bereiding. ,,Het is gezonder dan frituren, de frites zijn glutenvrij en 100 procent natuurlijk”, zegt de luchtvaartmaatschappij, die meent hiermee tegemoet te komen aan de wensen van reizigers. ,,Mensen zijn vaker weg van huis en consumenten eisen tegenwoordig dan ook een goede kwaliteit maaltijd of snack onderweg.”

De low budget maatschappij is het Hollandse zusje van het Turkse Corendon Airlines en vliegt op bestemmingen in Turkije en rond de Middellandse Zee. Het is nu wachten op het moment dat je aan boord ook terecht kunt voor een broodje shoarma.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!