Hotels in Londen zijn het smerigst

HOTELS IN LONDEN ZIJN HET SMERIGST

LondenAmsterdam, 15 augustus 2013 – Reizigers maken in hotelkamers in Londen de meeste kans om haren in de wasbak of lippenstift op de kussens aan te treffen. De hotels in de Britse hoofdstad komen als smerigste uit de bus op een ranglijst van 20 internationale steden die hotelboekingssite Hotel.info heeft opgesteld. De ‘schoonheid’ wordt beoordeeld met een 7,5.

De reserveringsportal vroeg reizigers naar de hygiëne van de hotelkamers. Tokio scoort het beste. Reizigers geven een 8,9 voor de reinheid van de hotels in de Japanse hoofdstad. Op de tweede plaats staat Warschau, de hoofdstad van Polen. Hoteleigenaren krijgen hier een 8,8 voor het schoonhouden van de hotelkamers. Vorig jaar stonden deze steden ook bovenaan de ranglijst.

Na Londen nemen de hoteliers in Rio de Janeiro het niet zo nauw met de hygiëne. In de Braziliaanse metropool krijgen hotels hiervoor een 7,6. In Nederland menen reizigers dat Den Haag en daarna Utrecht de schoonste hotelkamers hebben.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!