Is je nieuwe geliefde geschikt als reismaatje?

ReismaatjesAmsterdam, 9 augustus 2013 – Heb je net een vriend of vriendin, moet je opeens samen op vakantie! Voor veel geliefden blijkt dat nog een hele hobbel te zijn.

Vooral single vrouwen kijken op tegen de eerste vakantie samen met een potentiële partner. Liefst 83 procent van de vrouwen ziet zo’n eerste gezamenlijke reis als ‘de ultieme relatietest’, heeft luchthaven Schiphol laten onderzoeken. Zo gaat 55 procent van de vrouwen liever eerst op bezoek bij de schoonouders, dan samen op vakantie te gaan.

Bij single vrouwen duurt het gemiddeld zo’n 15 dates voordat zij voor het eerst de reiskoffers durven te pakken met een geliefde. De ondervraagde vrouwen zijn vooral bang om af te knappen op hun nieuwe liefde tijdens de eerste vakantie samen. Ze vrezen vooral mannen die tijdens de vakantie de hele dag met hun telefoon bezig zijn, flirten met andere vrouwen of ‘s nachts snurken.

Om te bekijken of je nieuwe vriend of vriendin geschikt is als reismaatje, heeft Schiphol de Reismaatjes-app bedacht. Met deze Facebook-app kun je op een ludieke manier testen wat voor type reiziger hij of zij is. Vervolgens kan de gebruiker geliefden uitnodigen om de test ook te doen, om zo uiteindelijk te bekijken hoe zij met elkaar matchen als mogelijke reismaatjes en of ze de eerste vakantie samen zonder kleerscheuren overleven.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!