Vrouwen pakken de koffer van de man in

VROUWEN PAKKEN DE KOFFER VAN DE MAN IN

KofferAmsterdam, 5 augustus 2013 – Meer dan de helft van de mannen pakt niet zijn eigen koffer in. Dat laten zij door hun vrouw doen, blijkt uit onderzoek van vliegticketzoekmachine Skyscanner. Veel vrouwen vinden het helemaal niet erg om de reisbagage zelf onder handen te nemen.

Een derde van de vrouwen geeft aan de koffer van hun mannelijke wederhelft in te pakken omdat ze er nou eenmaal beter in zijn en een vijfde vindt het gewoon leuk. Maar nu komt de aap uit de mouw: 10 procent geeft toe dat ze het doen omdat ze graag de controle hebben over de kledingkeuze van hun partner. Een andere reden is ruimtetekort bij de dames, want 13 procent doet het om wat van hun eigen spulletjes in hun partners koffer te kunnen stoppen.

De vrouwen hebben hier wel een goede reden voor, want liefst procent van de dames neemt meer mee op vakantie dan de mannen. Wanneer er een koffer wordt gedeeld, zegt 45 procent van de vrouwen dat zij meer ruimte krijgt in de koffer dan de partner.

Meer dan een derde van de mannen zegt als als excuus dat ze het door hun vrouw laten doen omdat zij anders dingen vergeten. Een op de tien geeft gewoon aan lui te zijn en 10 procent zegt dat hun partner er zelf om staat te springen.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!