BNN 3 op Reis van Amsterdam naar Alaska

BNN 3 OP REIS VAN AMSTERDAM NAAR ALASKA

BNN 3 op ReisAmsterdam, 7 september 2013 – Reisfanaten die zich de komende winter thuis willen verlekkeren aan (verre) reizen kunnen vanaf zondag 8 september weer voor de buis plaatsnemen. Dan begint het nieuwe seizoen van het tv-programma 3 op Reis van BNN.

Floortje Dessing heeft het geluk helemaal van Amsterdam naar Alaska te mogen reizen. Vanuit Nederland pakt ze een containervrachtschip naar New York. Vanuit The Big Apple reist ze over land naar haar eindbestemming Alaska.

Naast Floortje gaan er dit jaar nog zes presentatoren op pad. Dennis Storm ontdekt Leuven, Liechtenstein, Moldavië, Oekraïne, Italië en India. Nicolette Kluijver neemt een paar weekendtrips voor haar rekening, terwijl Geraldine Kemper de festivals Tomatina en AfricaBurn bezoekt. Chris Zegers neemt de kijkers mee door de natuur van Nieuw-Zeeland en Canada en BNN-directeur Patrick Lodiers heeft zichzelf een reis naar Kameroen gegund. Later in het seizoen gaat ook Katja Römer-Schuurman op reis voor het programma.

3 op Reis is wekelijks tot aan de zomer van 2014 op zondagavond om 19.55 uur te zien op Nederland 3. Een ander leuk (en jaloersmakend) programma is trouwens ook Reizen Waes, op de Belgische tv-zender Eén. In dit reisprogramma trekt presentator Tom Waes naar onalledaagse bestemmingen als Turkmenistan, Zuid-Soedan, Vanuatu en Abchazië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!