Reismarkt voor vakantie in Amerika en Canada

REISMARKT VOOR AMERIKA EN CANADA

Verenigde StatenAmsterdam, 28 september 2013 – Amerika en Canada hebben al jarenlang een enorme aantrekkingskracht onder Nederlandse vakantiegangers. Wie een reis naar Amerika of Canada voor komend jaar op het wensenlijstje heeft staan, kan terecht op een speciale reismarkt voor deze twee landen. Hotel Theater Figi in Zeist is op 2 en 3 november het decor van ‘USA Canada NU’.

Meer dan 30 organisaties uit de reisbranche staan er klaar om bezoekers op deze mini-vakantiebeurs alles te vertellen over de reismogelijkheden op het Amerikaanse continent. Er is onder andere informatie te krijgen over luchtvaartmaatschappijen, motorreizen, fietsreizen en treinreizen. Enkele States en steden hebben een eigen stand.

In de bioscoopzaal worden Amerikaanse films en documentaires vertoond en er staan Amerikaanse en Canadese campers waar je in kunt ‘proefliggen’. De toegang is € 7,50, maar met de speciale actiecode ‘ROCKY MOUNTAINS’ kun je gratis naar binnen, meldt de website van See America.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!