Corendon vliegt weer naar Egypte

CORENDON VLIEGT WEER NAAR EGYPTE

Corendon AirlinesAmsterdam, 3 oktober 2013 – Corendon Dutch Airlines hervat de vluchten naar Egypte. Vanaf 30 november vliegt de luchtvaartmaatschappij weer wekelijks op zaterdag naar de populaire badplaats Hurghada.

Egypte is volgens Corendon weer veilig genoeg, na de versoepeling van het negatieve reisadvies door het ministerie van Buitenlandse Zaken. De badplaatsen aan de Rode Zee en de Golf van Aqaba worden niet langer ontraden. Wel luidt het advies ‘extra waakzaam’ te zijn in de hotelresorts.

Corendon gelooft in een sterke comeback van Egypte als zon en cultuur bestemming. ,,Egypte is nu eenmaal een (winter) zonbestemming die niet meer weg te denken is voor de Nederlandse vakantieganger, omdat het zonzeker en voordelig is. De hotels in Hurghada willen graag weer Nederlanders ontvangen.”

Ook Transavia vliegt weer naar Egypte, maar de komende maanden worden alleen vluchten uitgevoerd in opdracht van reisorganisaties. Pas vanaf 10 januari 2014 kun je weer rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij zelf een vlucht boeken.

ArkeFly begint op 26 oktober weer met vluchten naar Hurghada, waarvoor je rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij een vliegticket kunt kopen. Met de KLM kun je naar de Egyptische hoofdstad Cairo vliegen.

Klik hier voor informatie over reizen en vakantie naar Egypte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!