Hoppen van vakantiebeurs naar vakantiebeurs: een overzicht

HOPPEN VAN VAKANTIEBEURS NAAR VAKANTIEBEURS: EEN OVERZICHT

NapelsAmsterdam, 10 oktober 2013 – Het vakantiebeursseizoen is weer geopend. In het najaar en de winter vinden er weer talloze vakantiebeurzen plaats in Nederland waar je inspiratie kunt opdoen voor je volgende reizen. Voor elk type reiziger is er wel een eigen vakantiebeurs. Hieronder een overzicht.

Cruisebeurs

Alle informatie over cruises: van luxe cruises tot natuurcruises, van 50+ cruises tot avontuurlijke cruises, en van strand en eilanden cruises tot familiecruises. Van donderdag 24 tot en met 26 oktober in de Passenger Terminal in Amsterdam

USA Canada Nu

Alles informatie over reismogelijkheden op het Amerikaanse continent. Er is onder andere informatie te krijgen over luchtvaartmaatschappijen, motorreizen, fietsreizen en treinreizen. Op zaterdag 2 en zondag 3 november in Hotel Theater Figi in Zeist.

Verre Reizen met Kinderen Beurs

Beurs waar reislustige gezinnen inspiratie kunnen opdoen voor hun nieuwe reis. Met stands van specialistische reisorganisaties en ontmoetingen met ervaren reisouders. Op zondag 3 november in themapark Archeon in Alphen aan den Rijn.

Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

Beurs “waar het massatoerisme niet de toon aangeeft”, met vooral kleinere, gespecialiseerde reisorganisaties en informatie over onalledaagse bestemmingen en trips, van poolreizen tot kloosterwandelingen. Op zaterdag 4 en zondag 5 januari in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Vakantiebeurs Utrecht

De grootste, aloude, welbekende Vakantiebeurs, waar alle bekende reisorganisaties en de populairste vakantielanden een stand hebben. Tijdens de komende editie is Duitsland het gastland. Van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Adventure Fair

Nieuwe publieksbeurs voor unieke en inspirerende reizen en lokale activiteiten in binnen- en buitenland. De exposanten zijn de kleinere aanbieders van reizen, creatieve workshops, wijntours, wellness arrangementen, kookcursussen en outdoor activiteiten.  Van vrijdag 14 tot en met 16 maart in Dudok Arena in Hilversum.

Fiets en Wandelbeurs

De vakantiebeurs beurs voor actieve fietsers en wandelaars, met informatie over wandel- en fietsroutes, wandel- en fietsvakanties en outdoorspullen. Op zaterdag 1 en zondag 2 maart in de RAI in Amsterdam.

De Andere Reisbeurs

Een nieuwe vakantiebeurs voor iedereen die iets anders zoekt, een andere manier van vakantiebeleving wil en die zich op andere bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren. Op zaterdag 22 en zondag 23 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

► Weet je nog een vakantiebeurs die hier niet bij staat? Laat het hieronder weten via het reactieformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!