Huilvrije vlucht? Vlieg naar New York!

HUILVRIJE VLUCHT? VLIEG NAAR NEW YORK!

New YorkAmsterdam, 30 oktober 2013 – Passagiers in een vliegtuig naar New York hebben de grootste kans ongestoord een dutje te kunnen doen. Ook veel vluchten naar de Duitse hoofdstad Berlijn zijn huilvrij, blijkt uit een onderzoek van vliegticketwebsite Tix.nl.

De site onderzocht aan boord van welke vluchten de meeste baby’s of kinderen aanwezig zijn. Hoe meer baby’s in het toestel, hoe meer gekrijs en gehuil om je heen, concludeert Tix.nl.

Voor een huilvrije vlucht kun je beter niet van Amsterdam naar de Marokkaanse stad Al Hoceima vliegen. Van de passagiers is 4,9 procent onder de 3 jaar. Ook op vluchten naar Tunesië, Iran en Turkije zitten relatief veel baby’s. Op deze vier routes vanaf luchthaven Schiphol reizen de meeste spruiten tot en met 2 jaar:

  1. Amsterdam – Al Hoceima (Marokko): 4,9 procent
  2. Amsterdam – Tunis (Tunesië): 4,5 procent
  3. Amsterdam – Teheran (Iran): 4,1 procent
  4. Amsterdam – Ankara (Turkije): 4,0 procent

Reistip: mocht je echt zoveel mogelijk rust willen hebben tijdens je vlucht, vlieg dan op kerstavond. Op de avond van 24 december zitten er in de meeste toestellen van en naar Amsterdam vrijwel geen passagiers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!