Laat goedkope vliegtickets je bestemming bepalen

PaperFliesAmsterdam, 16 oktober 2013 – Nog geen idee wat je volgende vakantiebestemming zal zijn? Laat je verrassen en laat het aanbod van vliegtickets je volgende bestemming bepalen. Het kan sinds half oktober via de website van PaperFlies.com.

PaperFlies heeft het zoekproces omgedraaid: in plaats van eerst je bestemming in te typen en daar de goedkoopste vlucht bij te zoeken, krijg je eerst de goedkoopst beschikbare ticketprijzen te zien. Daarbij staan alle data waarop je kunt vliegen tegen dit goedkope tarief.

Elke dag staan er nieuwe aanbiedingen met de tijd hoe lang ze zijn te boeken. Zo kun je bijvoorbeeld gedurende een beperkte tijd naar Reykjavik vliegen voor 235 euro. In maart 2014 kun je al voor 969 euro een retourtje naar Fiji boeken met Korean Airlines.

,,Het internet heeft het reisbureau op de straathoek de das om gedaan en vervangen door ontelbaar veel vliegticket zoekmachines en eindeloos veel inhoud”, zegt PaperFlies.

De website stelt dat het boeken van een vliegticket weer een leuke bezigheid wordt. ,,In plaats van te zoeken op een specifieke bestemming, blader je bij PaperFlies als het ware door een catalogus heen van vliegticket aanbiedingen. Hiermee spelen we in op de trend van het inspireren van de reiziger. Dat is anders dan de vele vliegticket aanbieders vandaag de dag.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!