Emirates biedt meeste zitcomfort

EMIRATES BIEDT MEESTE ZITCOMFORT

EmiratesAmsterdam, 16 november 2013 – Vliegtuigpassagiers geven Emirates het hoogste cijfer voor zitcomfort. Dat blijkt althans uit een onderzoek onder ruim 3000 reizigers dat vliegticketvergelijker Vliegtickets.nl heeft laten uitvoeren. De luchtvaartmaatschappij uit het Midden-Oosten krijgt een 8,1 als cijfer.

Voor het onderzoek beoordeelden reizigers na afloop van hun vlucht de vliegmaatschappij op zitcomfort, service en prijs/kwaliteit. In tijden dat er door luchtvaartmaatschappijen steeds meer getornd wordt aan de hoeveelheid beenruimte, weegt het zitcomfort voor klanten zwaar in hun keuze voor een vliegticket.

Emirates scoort op dit vlak dusdanig goed dat zij de nummer 1 positie wisten te bemachtigen en hiermee Singapore Airlines van de troon stoot als best gewaardeerde vliegmaatschappij. De prijsvechters komen er het slechtste van af als het gaat om de hoeveelheid beenruimte. De low budget luchtvaartmaatschappijen Corendon en Vueling krijgen allebei een magere 6,1.

Top 5 beste zitcomfort                                  Top 5 slechtste zitcomfort

1. Emirates – 8,1                                             1. Corendon – 6,1

2. Singapore Airlines – 7,8                              2. Vueling – 6,1

3. Eva Airways – 7,8                                       3. Iberia – 6,2

4. Swiss International – 7,7                             4. Wizzair – 6,2

5. Turkish Airlines – 7,6                                   5. US Airways – 6,4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!