Geef ook het surfen voor je vakantie uit handen

GEEF OOK HET SURFEN VOOR JE VAKANTIE UIT HANDEN

Spring op ReisAmsterdam, 22 november 2013 – Reisorganisaties krijgen het steeds moeilijker: steeds meer mensen regelen zelf hun reis via het internet. Ze regelen alles zelf: het boeken van een vliegticket, het reserveren van een hotelkamer, het kopen van trein- en buskaartjes en zelfs de toegangskaarten voor bezienswaardigheden worden thuis al uitgeprint.

Dit is vaak wel een hele klus – je bent uren kwijt aan het surfen langs de verschillende websites en om uit te zoeken wat alle mogelijkheden zijn. Nu kun je zelfs dit karwei uit handen geven. Sinds kort is er een nieuwe website, Spring op Reis, die dit werk tegen een vergoeding van je overneemt.

De site, opgericht door twee jonge, actieve reizigsters, helpt je met ,,het vormgeven van jouw ideale reis”. Als je werkelijk geen idee hebt, kun je een gratis reisadvies krijgen ter inspiratie. Daarvoor moet je globaal je reiswensen doorgeven. Je krijgt dan binnen 3 dagen antwoord.

Voor € 25 krijg je een meer afgestemd reisadvies, mede gebaseerd op je reisperiode en budget. Voor € 50 zoeken ze een reis voor je uit die van het begin tot het eind is uitgewerkt, met mogelijkheden voor accommodaties en ideeën voor excursies en activiteiten. Je hoeft de reis alleen nog maar zelf te boeken door middel van de links die ze je geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!