Motorreizen centraal op Vakantiesalon Vlaanderen

MOTORREIZEN CENTRAAL OP VAKANTIESALON VLAANDEREN

Vakantiesalon VlaanderenAmsterdam, 4 november 2013 – Motorreizigers loont het begin volgend jaar de moeite naar Antwerpen te crossen. De Vakantiesalon Vlaanderen, de Vlaamse variant van de Vakantiebeurs, schenkt tijdens de komende editie extra veel aandacht aan motorreizen en motorvakanties.

In een speciaal paviljoen kunnen bezoekers informatie krijgen over motorvriendelijke hotels en accommodaties. Ook staan er stands van reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in Europese en verre reizen waarbij in het land van bestemming een motor kan gehuurd worden.

Vakantiesalon Vlaanderen ziet dat steeds meer mensen een motorvakantie willen maken. Alleen al in België zelf zijn meer dan 450.000 motorrijwielen ingeschreven. Dat zijn er maar liefst 41 procent meer dan 10 jaar geleden.

De populariteit van de motorfiets reikt in België veel verder dan het woon-werk-verkeer. Steeds meer mensen gaan met de motor op reis, want dat zorgt voor avontuur en een gevoel van vrijheid. Daarnaast kunnen motorrijders steeds vaker terecht bij hotels en professionele reisorganisaties die hun specifieke noden kennen. Zo zijn er in België al vele hotels die motorreizigers veilige parkeerplaatsen en gedetailleerde informatie aanbieden.

Naast de motorvakanties is er op de vakantiebeurs uiteraard veel informatie te vinden over talloze bestemmingen en de klassieke vakantieformules. In januari 2013 kwamen 77.000 bezoekers naar Vakantiesalon Vlaanderen, 10 procent meer dan een jaar eerder. De 36ste editie van Vakantiesalon Vlaanderen vindt van 23 tot 27 januari 2014 plaats in de hallen van Antwerp Expo in Antwerpen. Meer informatie is te vinden op www.vakantiesalon-vlaanderen.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!