Eindelijk ruimte voor je tablet in het vliegtuig

Smart TrayAmsterdam, 30 januari 2014 – Luchtvaartmaatschappijen worden steeds soepeler met het gebruik van tablets en smartphones in het vliegtuig. Zelfs tijdens het landen en stijgen mogen passagiers de apparatuur steeds meer gebruiken. Maar waar laat je de tablet als het tafeltje voor je ingeklapt moet zijn? Of als het drankje en het eten alle ruimte op het uitklaptafeltje in beslag nemen?

Het Amerikaanse bedrijf Smarttray heeft daar nu iets voor bedacht, waardoor je tijdens het eten, landen of opstijgen je tablet gewoon kunt blijven gebruiken.

Smart TrayDe onderneming heeft enkele slimme klaptafeltjes ontworpen voor in het vliegtuig. Met de ‘Smarttray’ kun je de tablet kwijt in een gleuf achter het tafeltje als het is uitgeklapt. Als je het tafeltje ingeklapt moet zijn, stop je de tablet in een gleuf onderop het tafeltje.

De oplossing is zo simpel, waardoor je je afvraagt waarom iemand dit niet eerder heeft bedacht. Nu maar wachten op de eerste luchtvaartmaatschappij die de Smarttray gaat introduceren en zijn uitklaptafeltjes laat ombouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!