Met de trein in 40 dagen rond de wereld

MET DE TREIN IN 40 DAGEN ROND DE WERELD

Treinreis rond de wereldAmsterdam, 2 januari 2014 – Liefhebbers van treinen kunnen hun spaargeld er in 40 dagen doorheen jassen met een heuse treinwereldreis. De Britse reisorganisatie Ffestiniog biedt een 40-daagse reis aan waarbij je letterlijk via het spoor over de wereld reist.

Je vertrekt in Londen en komt uiteindelijk aan in New York. Uiteraard zal je niet alles per trein afleggen; van Shanghai naar het Canadese Vancouver gaat het traject via de lucht. Onderweg slaap je in sjieke hotels en ook de tripjes naar bezienswaardigheden zijn inbegrepen.  Zo staan bezoeken aan traditionele dorpen in Siberië en de Chinese Muur op het programma. Tijdens de Grand Rail Tour reis je zoveel mogelijk 1e klasse.

De grote treinreis begint op 3 mei 2014 met een diner in een 5-sterrenhotel in Londen. De reis is te boeken vanaf £ 19.695, oftewel zo’n 23.700 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!