Op culinaire wereldreis tijdens Taste & Travel

OP CULINAIRE WERELDREIS TIJDENS TASTE & TRAVEL

VakantieproeverijAmsterdam, 22 januari 2014 – Op 1 en 2 februari kun je op een culinaire wereldreis, gewoon in Rotterdam. Het Hulstkamp Gebouw aan de Maaskade, waar ooit een jeneverdistilleerderij zat, biedt deze dagen onderdak de Taste & Travel Vakantieproeverij.

Het evenement bundelt gastronomie en bijzondere reizen. Bezoekers kunnen er culinaire hapjes en wijnen uit vele landen proeven. Uit de internationale keuken komen lekkernijen en mini-gerechtjes, bereid door de chef-koks van de befaamde cateraar Maison van den Boer.

Tegelijkertijd presenteren verschillende reisaanbieders zich, en kun je informatie inwinnen over stedentrips, indrukwekkende rondreizen, cruises, adembenemende bestemmingen, luxe en bijzondere verblijfsaccommodaties en culturele en actieve reizen. Aan de grote leestafel kun je onder het genot van een kopje koffie luisteren naar de reisverhalen van globetrotters en ervaren reizigers.

De beurs is geopend van 11.00 tot 20.00 uur op zaterdag en van 11.00 tot 17.00 uur op zondag. Kaartjes kosten € 10,00 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!