Zoek je wintersportbestemming op basis van het pak sneeuw

ZOEK JE WINTERSPORTBESTEMMING OP BASIS VAN HET PAK SNEEUW

Reiswebsite wintersportvakantieAmsterdam, 28 januari 2014 – Vertrek je eindelijk voor die welverdiende wintersportvakantie, blijkt er op de plek van bestemming alleen groen gras te liggen. Wil je zeker zijn van witte pistes met een dik pak sneeuw, dan kun je nu kijken op de nieuwe reiswebsite www.waarligtdesneeuwwel.nl.

Dit is de enige website waar je skivakanties kunt zoeken op basis van sneeuwzekerheid, in combinatie met je reisbudget. Je kiest de gewenste sneeuwzekerheid, bepaalt je reisbudget en verblijfsduur en je krijgt vervolgens een overzicht van bestemmingen die aan je voorkeur voldoen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de ‘skifactor’, die is gebaseerd op actuele verwachtingen en onderzoek naar de ideale sneeuwcondities.

De website biedt zowel advies met betrekking tot last minute vakanties, als advies aan reizigers die bijvoorbeeld willen weten waar de kans op sneeuw met Pasen het grootst is.

Waarligtdesneeuwwel.nl zegt met het sneeuwmodel in te spelen op wintersporters die nog geen exacte bestemming in hun hoofd hebben, maar niet zitten te wachten op groene weides. Uit recent onderzoek blijkt dat Nederlanders hun wintersportvakantie het liefst dicht bij huis doorbrengen, en juist daar ben je niet altijd zeker van sneeuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!