Alles over cruises en zeilvakanties op Cruise Event

ALLES OVER CRUISES EN ZEILVAKANTIES OP CRUISE EVENT

Cruise EventAmsterdam, 19 februari 2014 – Ben je van plan het water op te gaan, reis dit voorjaar dan eerst naar Rotterdam. De Cruise Terminal in de Maasstad biedt van 21 tot en met 23 maart onderdak aan de tweede editie van het Cruise en Zeil Event.

Bezoekers krijgen op deze beurs informatie over honderden cruise- en zeilbestemmingen wereldwijd. Wie zijn ideale vakantie op het water heeft gevonden, kan deze direct boeken bij de rederijen en gerenommeerde touroperators. Ook seminars en scheepsbezoeken staan op het programma. Er zijn talloze experts aanwezig die vragen kunnen beantwoorden.

Tijdens het evenement ligt de zeesleper ‘Holland’ aan bij de kade van de Cruise Terminal. Bezoekers van het Cruise en Zeil Event kunnen een kijkje nemen aan boord van deze bergingsjager uit 1951 die met meer dan 200 reddingen op haar naam heeft staan. Ook vaart de ‘Holland’ vijf keer uit voor een tocht van ca. 1 uur door de Rotterdamse haven.

De eerste editie van het Cruise Event vond vorig jaar plaats in Amsterdam. Rotterdam is geselecteerd omdat de havenstad de ambitie heeft twee keer zoveel cruiseschepen te verwelkomen. Ook hoopt de organisatie dat de beurs toegankelijker is voor bezoekers uit het zuiden van het land.

Kaartjes voor het Cruise en Zeil Event kosten € 7,50 per persoon via internet of € 10 aan de kassa. Combinatietickets voor het evenement en een rondvaart op de ‘Holland’ kosten € 25,- per persoon. Meer informatie over het Cruise en Zeil Event, seminars en tijden van de rondvaarten is te vinden op www.cruise-event.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!