Deurstopper houdt dieven tegen op reis

DEURSTOPPER HOUDT DIEVEN TEGEN OP REIS

DoorJammerAmsterdam, 9 februari 2014 – Soms komen er nieuwe travel gadgets op de markt waarvan je denkt: hoe komen ze er op en waarom bestond het nog niet eerder? Zo kwam een Amerikaanse reiziger na enkele slapeloze nachten in een Mexicaans hotel met een dubieus slot op het idee van de DoorJammer, oftewel de deurstopper.

De DoorJammer past onder vrijwel elke deur in hotels, hostels en guesthouses en zorgt ervoor dat dieven, schoonmaaksters, hotelmedewerkers en andere ongewenste gasten niet je kamer binnen kunnen komen. Door een ingenieus mechanisme komt de deurstopper steeds meer vast te zitten naarmate iemand harder tegen de deur duwt. Ideaal bijvoorbeeld op plekken waar de deur niet goed op slot kan.

De lichtgewichte (250 gram) en compacte DoorJammer is vooral geschikt voor backpackers, vrouwen die alleen reizen en zakenreizigers (die niet gestoord willen worden). Het apparaat wordt deze week groots gepresenteerd op een beurs in het Duitse Frankfurt. De deurstopper is te koop voor € 29,99. Bestellen kan onder meer via de website www.door-jammer.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!