Fokke & Sukke zijn aan de dunne

FOKKE & SUKKE ZIJN AAN DE DUNNE

Fokke & Sukke aan de dunneAmsterdam, 12 februari 2014 – Fokke & Sukke houden niet alleen van afzien, maar blijken ook op vakantie te gaan. De twee maatjes hebben hun beste vakantiegrappen gebundeld in Fokke & Sukke aan de dunne, dat in maart verschijnt.

In de bundel staan de beste cartoons over reizen en zomervakanties, met de welbekende droge humor. ,,Volgens mij heb ik de achterdeur niet dichtgedaan’’, zegt Fokke. Waarop Sukke antwoordt: ,,Mooi, want ik weet zeker dat ik het gas aan heb laten staan.’’

Fokke & Sukke komen met de vakantiebundel ter gelegenheid van de Boekenweek, die dit jaar helemaal in het teken staat van reizen. Het boekje van 96 bladzijden is te koop voor € 12,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!