Nieuwe gidsen voor fietsende stedentrippers: Fiets & The City

NIEUWE GIDSEN VOOR FIETSENDE STEDENTRIPPERS: FIETS & THE CITY

Fiets & The City ReisgidsenAmsterdam, 6 februari 2014 – Nederlanders houden van fietsen en Nederlanders houden van stedentrips. Uitgeverij Kosmos heeft deze twee geneugten samengevoegd voor een nieuwe serie reisgidsen: Fiets & The City.

Deze maand zijn zes van deze fietsgidsen verschenen, voor Amsterdam, Antwerpen & Gent, Barcelona, Berlijn, Londen en Parijs. ,,Wat is er fijner dan een stad te ontdekken met de wind door je haren?”, zegt de uitgever. ,,Je komt overal, je bent veel sneller waar je wilt zijn en je proeft de sfeer van de stad.”

De fietsgidsen laten de mooiste plekjes zien van de zes Europese steden, waar je uiteraard op de fiets naartoe kunt. Ze beschrijven de plekken waar de inwoners van de stad zelf graag komen. Ze nemen je mee de wijk in, weg van het toeristische centrum, naar leuke terrasjes, fijne plekjes en heerlijke winkels.

In de gidsen staan verschillende routes met afstappunten waar je kunt bijtanken met koffie, lekkere hapjes en gratis wifi. Alles is makkelijk te vinden dankzij kaartjes en het complete adresoverzicht. De vele illustraties maken de gidsen nog aantrekkelijker en geven de sfeer van de stad mooi weer.

De gidsen bestaan uit 48 tot 64 bladzijden en zijn verkrijgbaar voor € 7,99 per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!