Het papieren spoorboekje voor Europa is terug

HET PAPIEREN SPOORBOEKJE VOOR EUROPA IS TERUG

European Rail TimetableAmsterdam, 3 maart 2014 – Het papieren spoorboekje leek passé, maar voor Europa is zo’n papierbundel terug van weggeweest. In maart verschijnt de eerste editie van de European Rail Timetable.

In dik 500 bladzijden staan de dienstregelingen van alle Europese spoorwegen vermeld, evenals informatie over veerdiensten, autotreinen en de mooiste treinreizen, treinverbindingen naar luchthavens, plattegronden van grote treinstations en 23 routekaarten.

Een must have voor elke onafhankelijke treinreiziger en iedereen die op Interrail gaat, zegt de uitgever. Ondanks het gewicht kan het handig zijn alle Europese treinverbindingen bij elkaar te hebben. Je hoeft niet iedere keer de websites van de afzonderlijke spoorwegmaatschappijen te raadplegen. Het is de bedoeling dat er in de winter een nieuwe uitgave komt.

Het Europese spoorboekje is een initiatief van enkele voormalige samenstellers van de Thomas Cook European Rail Timetable, de reisbijbel voor treinfanaten die vorig jaar voor het laatst werd uitgegeven. De nieuwe European Rail Timetable kost bijna € 20 en is te bestellen via www.europeanrailtimetable.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!