Met een app de maat van je rugzak bepalen

PacksizerAmsterdam, 18 maart 2014 – Elke backpacker kent het wel: een rugzak die niet goed op je rug zit. Met een nieuwe app kun je nu uitvinden welke ruglengtemaat van een rugzak het beste bij je lichaam past. Het rugzakkenmerk Osprey heeft hiervoor Packsizer gelanceerd, ‘s werelds eerste digitale applicatie voor rugzakken.

Osprey heeft een app ontwikkeld voor de mobiele telefoon en de tablet waarmee je de exacte maat van je romp kunt meten, waardoor je de best passende rugzak kunt kiezen. De Packsizer maakt hiervoor gebruik van de camera in je telefoon of tablet.

Eerst maak je een foto van je hele lichaam, vervolgens geef je de lengte aan op de foto en tenslotte bepaal je de bovenste en onderste torsopunten. Als je lichaamsmaten zijn bepaald, kun je in het resultaat zien welke maat rugzak het meest geschikt is voor je lichaam. Uiteraard komen hier alleen de rugzakken van Osprey voorbij.

De Packsizer bevat een video die stap-voor-stap uitlegt hoe je de app moet gebruiken. De app is beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. Je kunt ‘m downloaden via www.ospreyeurope.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!