Booking.com komt met nieuwe site voor vakantiehuisjes

Vakantiehuis IbizaAmsterdam, 19 mei 2014 – Het wemelde er al van, maar nu is er toch weer een nieuwe website gelanceerd voor de verhuur van vakantiehuizen. Het is meteen ook een van de grootste. Deze maand is Villas.com de lucht in gegaan, een site waar je meer dan 150.000 vakantiehuisjes kunt zoeken en boeken.

De site is de afgelopen tijd stilletjes opgebouwd door Booking.com, meldt het internetmagazine Emerce. De gigant van de hotelboekingen heeft het dan ook meteen groot aangepakt, met een site in zeven talen, waaronder het Nederlands.

Op Villas.com staan nu nog vooral vakantiehuisjes in Europa en in Indonesië, maar het aanbod zal de komende tijd ongetwijfeld snel groeien. Van de 150.000 huizen hebben er meer dan 5000 een privézwembad. Opvallend is ook de melding dat bij 45 procent van de villa’s ook de hond welkom is. Eigenaren kunnen zich aanmelden om hun vakantiehuis ook te laten opnemen op de site,

Booking.com hanteert op Villas.com overigens dezelfde praktijk als het gaat om bezoekers aan te moedigen snel te boeken. Ook hier krijg je de melding hoeveel mensen er tegelijkertijd kijken naar een specifiek huisje en de mededeling ‘dat er slechts 1 privévilla beschikbaar is’. Dat is meestal zo met een vakantiehuisje….

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!