Einde nabij voor elleboogworstelen in vliegtuig?

Paperclip armleuningAmsterdam, 15 mei 2014 – Het is een van de grootste irritaties onder vliegtuigpassagiers: de elleboogworstelaar. Vooral in een stoel in het midden krijg je er vaak mee te maken. Die veel te smalle armleuningen zijn bedoeld voor twee armen, maar op de een of andere manier heeft je medepassagier nog nooit van delen gehoord.

Er is nu een uitvinding waardoor er einde gemaakt kan worden aan het eeuwige gevecht om de armleuning tijdens de vlucht. Het bedrijf Paperclip Design uit Hongkong heeft een hightech leuning ontworpen waar twee passagiers tegelijk gebruik van kunnen maken. De Paperclip Armrest is een soort dubbeldekker armleuning waar de ene vliegtuigpassagier zijn arm aan de onderkant op kan leggen, en de andere aan de bovenkant.

Einde elleboogworstelenVolgens het bedrijf maakt het niet uit hoe lang je armen zijn. Praktijktesten hebben uitgewezen dat de armen van een mens flexibel genoeg zijn om zich aan te passen aan verschillende hoogtes: onder of boven. Eindelijk weer rustig een boek lezen of een film kijken zonder frustraties dat je buurman of buurvrouw de armleuning heeft ingepikt. Het is nu wachten op de eerste luchtvaartmaatschappij die de nieuwe armleuningen gaat introduceren in zijn cabines.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!