Handig voor op reis: een opblaasbaar kinderzitje

BubbleBum opblaasbaar kinderzitjeAmsterdam, 7 mei 2014 – Ga je op reis met kinderen en ter plekke een auto huren, dan hoef je niet meer bij te betalen voor een kinderzitje. BubbleBum heeft een opblaasbaar kinderzitje bedacht, dat gemakkelijk mee te nemen is in je koffer of rugzak. Het is zo klein dat het ook in je handbagage of in een kinderrugzak past.

Het eerste opblaasbare kinderzitje ter wereld is snel op te blazen en binnen een mum van tijd weer leeg als deze weer opgeborgen moet worden. De zitverhoger is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar met een gewicht van 15 tot 36 kilo.

De felgekleurde BubbleBum is zo ontworpen dat het klein, licht, praktisch en gemakkelijk te gebruiken is. Het pakketje weegt nog geen 500 gram en is in lege toestand plat op te vouwen.

Volgens de fabrikant is het opblaasbare kinderzitje absoluut veilig. ,,De Bubblebum heeft zelfs de crashtest doorstaan in niet-opgeblazen toestand. De Bubblebum positioneert de schootgordel om een veilige reis in een auto met 3-punts gordel te verzekeren.” Ook zitten kinderen er comfortabeler in dan in de meeste harde stoeltjes, beweert de fabrikant.

Een extra kinderstoel voor in de huurauto is een kostbare aangelegenheid en vaak blijkt het aangevraagde stoeltje er toch niet te zijn. Behalve in de auto is de opblaasbare zitverhoger ook te gebruiken in een bus of een vliegtuig. De BubbleBum kost € 39,95 en is bij webwinkel Bubblebum.nl verkrijgbaar in de kleuren zwart, paars en sinds kort ook in neonroze en neongeel.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!