Bescherm je knie in het vliegtuig met de ‘Knee Defender’

Knee DefenderAmsterdam, 22 juni 2014 – Het is een van de grootste frustraties in het vliegtuig: de passagier voor je die meteen na het opstijgen de rugleuning naar achteren zet. Je knieën zitten klem en als je het tafeltje uitklapt, zit dit zo ongeveer tegen je borstkas of borsten aan. Bewegen met je benen kan niet meer, terwijl dit tijdens lange vluchten juist zo goed is voor de bloedsomloop.

Een Amerikaans bedrijf heeft daar wat op gevonden: de Knee Defender. Het zijn twee plastic klemmetjes die je aan de hendels van je uitklaptafeltje kunt bevestigen, waardoor de rugleuning van de stoel voor je geen millimeter meer naar achteren kan. Het is een kleine lichtgewicht reisaccessoire die gemakkelijk in je handbagage past.

Je bent verlost van het eindeloze knieduwen in het vliegtuig, maar echt vriendelijk is deze knieverdediger natuurlijk ook niet. Er wordt daarom een kaartje bij het product geleverd, die je aan de passagier kunt overhandigen. Daar staat uitgelegd waarom je de Knee Defender gebruikt en het vriendelijke verzoek of hij voortaan wil vragen of de rugleuning achteruit mag, en met hoeveel centimeter.

De handige gadget is in ieder geval niet verboden door overheden en luchtvaartmaatschappijen. Je kunt de knieverdediger bestellen op www.kneedefender.com

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!