Geen zorgen over je spullen met de strandkluis

StrandkluisAmsterdam, 2 juni 2014 – Je kent het wel, tijdens een dagje naar het strand. Zorgvuldig drapeer je je handdoek over je bezittingen als je de zee in duikt. Vanuit de golven hou je je spullen nauwlettend in de gaten, voor het geval iemand er met je tas vandoor wilt gaan. Ook kun je geen dutje doen tijdens zonnebaden, want o wee als iemand het op je waardevolle kostbaarheden heeft gemunt.

Een Amerikaanse ondernemer heeft daar nu iets op gevonden: de Beach Vault, oftewel de strandkluis. Een supersimpele oplossing voor een eeuwenoud probleem. De strandkluis is een 30 centimeter lange houder die je als een soort schroevendraaier in het zand kunt schroeven. Het heeft een waterdichte deksel om te voorkomen dat er (zee)water in komt. In de strandkluis stop je je waardevolle spullen, zoals je portemonnee, mobiele telefoon en sleutels.

Eenmaal ingegraven in het zand leg je je handdoek erover heen, en niemand die het ziet. Zonnebadend kun je nu rustig in slaap vallen. Alleen bij een duik in de zee moet je terloops nog even je handdoek in de gaten houden. Het is nog niet bekend wanneer de strandkluis in Nederland te koop is. Meer informatie vind je op www.thebeachvault.com.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!