WK Voetbal kijken in de lucht

WK Voetbal kijken in de luchtAmsterdam, 14 juni 2014 – Ook als je op het vliegtuig stapt, hoef je niks te missen van de prestaties van het Nederlands elftal in Brazilië. Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk het wereldkampioenschap voetbal te volgen vanuit de lucht.

Bij negen luchtvaartmaatschappijen kunnen passagiers de wedstrijden live bekijken aan boord van het toestel. Onder meer Lufthansa, Emirates, Etihad, Singapore Airlines, British Airways, Garuda Indonesia en Turkish Airlines bieden reizigers de mogelijkheid de duels in de lucht te bekijken. Bij de KLM is dat nog niet mogelijk.

De wedstrijden kunnen gevolgd worden op het sportkanaal Sport 24, dat talloze vliegtuigmaatschappijen al aanbieden. Overigens zijn er ook luchtvaartmaatschappijen waar piloten vanuit de cockpit de stand doorgeven, als er weer een keer is gescoord. Ook als je niet van voetbal houdt, kom je er dus niet onderuit door in het vliegtuig te stappen.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

2 reacties

  • Ook wij vliegen met KLM tijdens de halve finale en missen dus de gehele wedstrijd. Jammer dat KLM zich als een innovatieve luchtvaartmaatschappij profileert , maar vervolgens achterblijft bij de concurrentie.
    Gemiste kans voor KLM en volgende denk ik wel een keer extra na voordat ik bij hun boek.

  • Noooooooooo, en wij vliegen met KLM!!!!!!!!!! HALVE FINALE. MEEN JE NIET DIT……………..


Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!