De grootste ergernissen in hotels

Ergernissen hotelsAmsterdam, 24 juli 2014 – Zo midden in de zomervakantie is dat altijd vermakelijk: de lijstjes met de grootste ergernissen. Vakantiegangers klagen wat af, blijkt althans uit een inventarisatie van boekingswebsite Hotel.info. Die analyseerde de beoordelingen over hotels die reizigers de laatste twee jaar op internet achterlieten. Een belangrijke graadmeter, want maar liefst 90 procent van de reizigers gebruikt beoordelingen van anderen om een beslissing te nemen over een hotel.

De grootste frustratie? Dat je extra moet betalen! En het zijn niet eens alleen de beoordelingen van Nederlanders die meegenomen zijn in het onderzoek… Hierbij: de top 10 van grootste ergernissen van hotelgasten.

Ergernis Percentage
1. Aanvullende kosten voor wifi, parkeerplaats en ontbijt 65,50 %
2. Gebrekkige dienstverlening 53,90 %
3. Weinig keuze bij het ontbijt 48,20 %
4. Bed niet comfortabel genoeg 45,90 %
5. Vieze kamer 43,10 %
6. Onvriendelijk personeel 35,20 %
7. Kwaliteit van het ontbijt 32,90 %
8. Geluidsniveau in de kamer 30,60 %
9. Algehele prijs-kwaliteitverhouding 29,90 %
10. Hotel kan niet waarmaken wat wordt beloofd 26,20 %
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!